Carlssonmässing Studio

Carlssonmässing Studio

Tillsammans med Moretec och Event Group AB satsar vi nu på en professionell studio i Eskilstuna. Vi ligger lättillgängligt i stan och erbjuder en helhetslösning inom digitala event, hybridevent, streaming och all annan tänkbar digital kommunikation.

Nu tar vi emot bokningar för allt ifrån Live Streams, inspelningar, Foto sessions, Live event med mera. Funderar ni på någon form av digital insats framåt? Varmt välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer. Under vecka 7 håller Studion öppet hus, ring eller maila oss för att boka in en visningstimma!

Hos oss möts du av ett genomtänkt värdskap då lite extra omtanke är viktigt för oss! Vi hjälper er med rätt lösning. Trivsamma förutsättningar i samband med er inspelning tycker vi är viktigt!

Vi är stolta över hur smart och snygg vår studio är. Studion är inredd med flera miljöer och är flexibel för att kunna erbjuda varierade och snygga programupplägg. Vi har mycket bra möjligheter för att sätta just din branding och prägel på ert digitala event.

Vår studio är fullt utrustad med all tänkbar teknik som behövs för ett perfekt digitalt event. Vi kan med trygghet påstå att vi har rätt tekniska förutsättningar. Detta hanteras av våra professionella tekniker!

Vi löser givetvis de streamingtekniska förutsättningarna. Du behöver inte tänka på streamingplattform eller olika lösningar för digital kommunikation & samtal, det är klart när ni kommer till oss!

Studion är inte en videokonferens i mängden! Hos oss får du professionellt producentstöd genom hela processen. Vi hjälper er från programplanering, skapande av upplägg och körschema samt genom hela genomförandet.

Boka nu

Boka direkt genom att skicka iväg ett mail till oss! stina@carlssonmassing.se eller maria@carlssonmassing.se

Kontakt

Namn*
E-mailadress*
Telefonnummer
Meddelande*
Skicka

Skickar...

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält

Tack, nu är det skickat! Vi återkommer till dig så fort vi kan.