Om Carlsson & Mässing

Om Carlsson & Mässing

Carlssonmässing Production grundades 2015 av Stina Carlsson & Maria Mässing. Två kreativa visionärer och entreprenörer som brinner för att forma koncept och förverkliga rumsliga idéer. Företaget har stärkt upp med ytterligare 2 medarbetare. Tillsammans formger och producerar vi, alltid med skarpa idéer och ett professionellt genomförande.

Formar & förverkligar

Vi ritar och producerar snygga och hållbara scenografier och kreativa formgivningslösningar. Digitala rum, event- inramningar, intresseväckande miljöer och rumsliga budskap. En känsla i det stora, men också i detaljer. Både tillfälliga och fasta lösningar som förmedlar både känslor och information.

Från idé & skiss
till färdig produkt

Vi levererar från idé och skiss till färdig produkt.
Flera år i branschen har gett oss många professionella kollegor, samarbetspartners och leverantörer. Alltifrån snickare, tryckerier och mattläggare till tekniker inom ljud, ljus och bild samt innehållsproducenter. Det gör att vi kan leverera en helhetslösning och ta oss an stora projekt. Vi har bra koll på att leveranser och flöden klaffar. Vi har stor materialkunskap och försäkrar att helheten håller hög kvalitet.

Vi tänker hållbart
i alla led!

Vi bryr oss om miljön och människors välmående och är vana att jobba med hållbarhet i focus. Vi tänker långsiktigt när vi tar beslut.

Kontakt

Namn*
E-mailadress*
Telefonnummer
Meddelande*
Skicka

Skickar...

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält

Tack, nu är det skickat! Vi återkommer till dig så fort vi kan.